Tuinberegening Schoten

Wilt u in uw tuin in Schoten het gemak van tuinberegening en nooit meer tuinslangen uitrollen en sproeiers verplaatsen? Dan bent u bij Gras en Groen Tuinberegening aan het juiste adres. De aanleg van een goed functionerend beregeningssysteem is maatwerk, geen tuin is immers hetzelfde. Dankzij onze ervaring en de vakmensen die bij Gras en Groen werkzaam zijn, komen wij met een op maat gemaakt beregeningssysteem dat u op uw wenken bedient.

Gras en Groen Tuinberegening is gespecialiseerd in:

Tuinberegening aanleggen in uw tuin

Voor de aanleg van een tuinberegeningssysteem in Schoten hanteren wij het volgende stappenplan:
Een volautomatisch beregeningssysteem

Wilt u het ultieme gemak ondervinden van een beregeningssysteem? Laat dan bij u in Schoten een volautomatisch systeem aanleggen. Dit systeem wordt vooraf geprogrammeerd en wordt geactiveerd wanneer uw tuinplanten wat extra vocht nodig hebben. Bij een vol automatisch systeem heeft u echt geen omkijken meer naar het beregenen van uw tuin.

De juiste waterbon voor uw tuin

Voor het beregenen van uw tuin heeft u water nodig. Het water vormt dus de basis van de tuinberegening. Bij een beregeningsinstallatie spreken we van een waterbron; dit is de aansluiting waar vanuit het water in het systeem stroomt. Deze waterbron kan gevormd worden door vier verschillende bronnen:

Mocht u grondwater willen gebruiken in uw tuin in Schoten, dan weten wij op welke diepte wij een grondwater put moeten boren. Er wordt dan gezorgd dat u schoon grondwater krijgt voor het beregenen van uw tuin.Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Tuinberegening aanleggen Overpelt

Dhr. Delacour


5

"Hoe de installatie en de voorbereidingen over de telefoon zijn gelopen vinden wij echt super!"

Lees verder
Overzicht

Verschillende typen tuinsproeiers

In uw tuin heeft u verschillende soorten beplanting staan. Deze hebben allen een eigen waterbehoefte, wij passen de tuinberegening hierop aan. Zo voorkomen wij dat de planten in uw tuin in Schoten te maken met een harde straal water die ze kan beschadigen. Hiervoor gebruiken wij druppelslangen of nevelsproeiers. Uw gazon daarentegen krijgen pop-up turbinesproeiers deze hebben een groot bereik waardoor uw gazon snel van water kan worden voorzien.

Laat uw tuinberegening aanleggen door de experts van Gras en Groen

Gras en Groen Tuinberegening kan op korte termijn ook uw tuin voorzien van een perfect functionerende beregeningsinstallatie. Indien gewenst kan dit beregeningssyteem zelfs volautomatisch worden gemaakt. Indien u nu contact legt via het offerte formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Na het uitbrengen van een vrijblijvende offerte zouden wij graag bij u in Schoten langs willen komen. In uw tuin kunnen wij dan kijken naar de mogelijkheden en vereisten van uw tuin. Vul nu het offerte formulier in en binnen afzienbare tijd heeft u een eigen tuinberegeningssysteem.


Afgeronde projecten in Schoten

 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten
 • Tuinberegening Schoten

Contactinformatie

 • Adres van Gras en Groen Tuinberegening Uitbreidingstraat 66, 2600 (Berchem)
  Antwerpen

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen