Bedrijfsvideo's

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de werkzaamheden bij het graszoden leggen voor. Daarnaast kunt u tevens kijken naar een timelapse film waarin duidelijk wordt hoeveel tijd onze medewerkers nodig hebben voor het vervangen van een gazon.

Onder de graszoden video's komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

Gras en Groen Kunstgras, kunstgras laten leggen.

Naast het leggen van graszoden zijn er dagelijks ook medewerkers op pad om kunstgras te leggen. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze een kunstgras gazon wordt aangelegd. Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Kunstgras Tilburg

 

Kunstgras leggen Waalwijk

 

Kunstgras leggen en tuinaanleg Den Bosch

 

Kunstgras leggen Eindhoven
Zelf kunstgras leggen Rosmalen

 

Kunstgras leggen Vught

 

Kunstgras leggen Empel

 

Kunstgras leggen BestAlgemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Tuinberegening leggen Brasschaat

Bauer


5

"Als mijn zonen op bed liggen springen de sproeiers automatisch aan"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Tuinberegening - De voordelen

Voor de verwezenlijking van een mooie groene tuin is water noodzakelijk. Met het wisselende weertype in Nederland bent u daar niet altijd van verzekerd.

Lees verder
Overzicht

Timelapse graszoden leggen

Nieuwsgierig hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

 

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

Bent u benieuwd hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

 

Gras en Groen Schuttingen, schutting laten plaatsen

Het plaatsen van schuttingen is de nieuwste stap die Gras en Groen heeft gezet. Dankzij de vakkennis van het hoveniersbedrijf is dit een klus waar onze medewerkers hun hand niet voor omdraaien. Bekijk hoe zij nauwkeurig een schutting plaatsen.

 


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Is het leggen van kunstgras slechts een onderdeel van wat er in uw tuin moet gebeuren, Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

  • Adres van Gras en Groen Tuinberegening Uitbreidingstraat 66, 2600 (Berchem)
    Antwerpen

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen